Το Posidon Express ξεκίνησε να λειτουργεί στο λιμάνι του Πειραιά το 1974.  Βρίσκεται στην οδό Ακτή Τζελέπη 3, περίπου 100 μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό, κοντά στην έξοδο της Πύλης 7, και απέναντι από το παλιό σταθμό των λεωφορείων  Χ96 με προορισμό το αεροδρόμιο.

 Η εμπειρία μας στο χώρο του τουρισμού και το ενδιαφέρον μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχει καταστήσει την εταιρεία μία από τις πιο δημοφιλείς στον Πειραιά. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η κράτηση εισιτηρίων και οτιδήποτε σχετικό με τον τομέα του τουρισμού γενικότερα. Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, έτσι ώστε να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις διακοπές τους σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τα εισιτήρια, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει λύσεις, όσον αφορά τη διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για τις διακοπές σας . Όλες οι υπηρεσίες μας είναι εγγυημένες και βασίζονται στην τριαντάχρονη εμπειρία των ιδιοκτητών του Posidon Express.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι πρόθυμο να σας παρέχει κάθε πληροφορία που χρειάζεστε και να βρει το ιδανικό πακέτο διακοπών για σας. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη πλοήγηση!